SolidCAM

SolidCAM

Ønsker du dig en løsning til din CNC-fræser eller komplekse multitasking bearbejdningscenter? Så har vi CAM-løsningen til dig. Brugervenlige løsninger fra 2 til 22 akser.

SolidCAM

Ønsker du dig en løsning til din CNC-fræser eller komplekse multitasking bearbejdningscenter? Så har vi den helt rigtige CAM-løsning til dig.

Du vil opleve, at SolidCAM har en kort læringskurve og er nemt at bruge – men det tilbyder stadig en kraftfuld funktionalitet til de mest avancerede setups.

Vi har et bredt udvalg af brugervenlige løsninger fra 2 til 22 akser fra SolidCAM. Og masser af muligheder indenfor CAM, CAD og 3D-print med hver deres styrker, som vi kan rådgive dig om.

Vi er også førende indenfor bl.a. dynamisk fræsning og avancerede mill/turn-løsninger.

Derudover giver SolidCAMs patenterede iMachining-teknologi unikke fordele med sin Technology Wizard, der guider dig til de bedste resultater.

Vores softwareløsninger er brugervenlige, lettilgængelige og sikre. De gør det muligt for dig at holde fokus på dine opgaver.

Gennemført CAM/CAD-integration

SolidCAM er bygget til CAD – det er integreret i SOLIDWORKS, Solid Edge og Autodesk Inventor.

 • Lær hurtigt at navigere i softwaren, der kører direkte i dit CAD-program med den brugerflade du er vant til.
 • Undgå at spilde tid på import og eksport af filer, da du aldrig behøver at forlade dit CAD-vindue.
 • Opdater alle dine CAM-operationer automatisk, når du foretager ændringer i din CAD-model.

iMachining: Nytænk din CNC-bearbejdning

Vil du være spåntagningsekspert? Så er iMachining vejen frem.

SolidCAM’s eksklusive og patenterede iMachining-modul er en intelligent, dynamisk fræseteknologi, der skaber betydeligt hurtigere og sikre CNC-programmer.

Opnå op til 70% tidsbesparelse og optimering af dine rutiner med programmet.

iMachinings funktioner og algoritmer giver dig cyklustidsbesparelser og forlænget værktøjslevetid (op til x5).

Du får også skæredata – første gang – hver gang.

Mill-Turn og Langdrejning

SolidCAM tilbyder dig avanceret funktionalitet til styring af de mest komplekse Mill-Turn- & Langdreje-maskiner.

Det er den perfekte løsning til multi-tasking-bearbejdning med ultimativ programmeringsfleksibilitet og konfigurerbarhed. Fuld kanal-synkronisering giver dig mulighed for at programmere operationer med flere revolvere og spindler, og derefter se simuleringen af dit materiale blive bearbejdet i flere stadier.

ToolKit

Denne tool manager giver dig mulighed for at gemme, samle og administrere værktøjer og skærebetingelser i maskinmiljøet (Machine Preview) med et brugervenligt interface.

Kanal-synkronisering

En avanceret, men brugervenlig manager til kanal-synkronisering (Operation Sequence Manager), som guider dig gennem rækkefølgen af operationer, viser sammenstød og hjælper dig med at undgå dem.

Vi er SolidCAM-eksperter

Med mange års praktisk erfaring i CAM-branchen, står vi klar med en enestående ekspertise, som du kan trække på til at optimere effektiviteten og minimere nedetiden.

Udvikling og vedligeholdelse af postprocessorer

Vi har egne eksperter med mere end 10 års erfaring, der kan udvikle og indkøre postprocessorer hos jer. Med vores erfaring får I lige netop den CAM-løsning, som passer til jer.

Support i SolidCAM

Vores mål er at give markedets bedste service og support, for vi ved, hvor vigtigt det er, at din arbejdsdag forløber effektivt og problemfrit.

Kurser i SolidCAM

Vi kan uddanne jer til superbrugere af softwaren, der løser jeres opgaver hurtigt og fejlfrit. Sådan opnår I suveræne resultater og fleksibilitet i jeres produktion.

“Vi har fået markante konkurrencefordele, ved at skifte vores CAM-system ud til fordel for SolidCAM og iMachining, og så har vi endeligt fået en løsning, der kan programmere vores 9 aksede drejebænk fra Doosan.”

Morten Gade,
Direktør, Dansk Maskinindustri A/S

Opnå bedre CAM-resultater

Lever jeres produktion ikke op til jeres ambitioner? Føler I jer begrænset af jeres CAM-softwares muligheder? Eller er brugerfladen for avanceret og uigennemskuelig?

Så har I måske ikke den CAM-software, som passer bedst til jeres virksomhed. Virksomheder har forskellige behov, der skal tilgodeses. Og jeres produktion skal ikke begrænses af jeres CAM-softwares kapacitet.

Med jeres behov i fokus finder vi sammen den bedste CAM-løsning – det vil sige dén som:

 • Understøtter jeres virksomhed nu – og i fremtiden
 • Giver jer konkurrencefordele i markedets kapløb
 • Sikrer jer størst gevinst og hurtigst ROI
 • Løser jeres opgaver effektivt og fejlfrit

Vi tilbyder også

Konsulentopgaver efter behov

 • Programmering af emner
 • Integration med andre softwareløsninger
 • Opsætning af værktøjsbibliotek

Rådgivning indenfor procesoptimering

 • Produktioner
 • Værktøj- og maskinvalg

Om CADSYS

Med mange års praktisk erfaring i CAM-branchen, står vi klar med en enestående ekspertise, som du kan trække på til at optimere effektiviteten og minimere nedetiden.

Lad os hjælpe dig. Vi er til for dig.

Om du ønsker et møde, en demonstration, benchmark eller prøvelicens, så vil vi elske at hjælpe dig!

Hos CADSYS brænder vi for din succes.

Vi ønsker at rådgive dig til den bedst mulige løsning. Din tid er vigtig – og at du kan løse dine opgaver hurtigt, effektivt og fejlfrit.

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.