SolidCAM

SolidCAM

Ønsker du dig en løsning til din CNC-fræser eller komplekse multitasking bearbejdningscenter? Så har vi CAM-løsningen til dig. Brugervenlige løsninger fra 2 til 22 akser.

Den helt rette CAM-løsning

Lever jeres produktion ikke op til jeres ambitioner? Føler I jer begrænset af jeres CAM-softwares muligheder? Eller er brugerfladen for avanceret og uigennemskuelig?

Så har I måske ikke den CAM-software, som passer bedst til jeres virksomhed. Virksomheder har forskellige behov, der skal tilgodeses. Og jeres produktion skal ikke begrænses af jeres CAM-softwares kapacitet.

Med jeres behov i fokus finder vi sammen den bedste CAM-løsning – det vil sige dén som:

  • Understøtter jeres virksomhed nu – og i fremtiden
  • Giver jer konkurrencefordele i markedets kapløb
  • Sikrer jer størst gevinst og hurtigst ROI
  • Løser jeres opgaver effektivt og fejlfrit

Personlig rådgivning

Hos CADSYS ønsker vi, at I skal have success i jeres produktion – og vi ønsker at hjælpe jer derhen med den helt rigtige CAM-løsning.

Vi er SolidCAM-eksperter. Og vi har leveret vejledning og løsninger siden 2007.

Vores team er eksperter med bred faglig viden inden for CAM-software. Vi kan rådgive og assistere jer hele vejen gennem beslutningsfasen og implementeringen af SolidCAM.

Vi ønsker, at I skal være eksperter på jeres produktionsområde – og ikke på softwareområdet. Lad os om det og få mere overskud til at skabe en effektiv produktion i jeres virksomhed.

SolidCAM

Ønsker du dig en løsning til din CNC-fræser eller komplekse multitasking bearbejdningscenter? Så har vi den helt rigtige CAM-løsning til dig.

Vi har et bredt udvalg af brugervenlige løsninger fra 2 til 22 akser fra SolidCAM. Og masser af muligheder indenfor CAM, CAD og 3D-print med hver deres styrker, som vi kan rådgive dig om.

Vi er også førende indenfor bl.a. dynamisk fræsning og avancerede mill/turn-løsninger.

Jeres fræsningstid kan nedbringes med op til 70%. Levetid på jeres skærende værktøjer kan forlænges. Alt sammen med en CAM-løsning fra CADSYS.

Vores softwareløsninger er brugervenlige, lettilgængelige og sikre. Oplev blandt andet et program med dansk brugerflade. Glem sprogbarrierer og hold fokus på at skabe vækst for jeres virksomhed.

iMachining – the Revolution in CNC Machining

Vil du være spåntagningsekspert? Så er iMachining vejen frem.

Opnå op til 70% tidsbesparelse og optimering af dine rutiner med programmet.

SolidCAM’s eksklusive og patenterede iMachining-modul er en intelligent, dynamisk fræseteknologi, der skaber betydeligt hurtigere og sikre CNC-programmer.

iMachinings funktioner og algoritmer giver dig cyklustidsbesparelser og forlænget værktøjslevetid. Dertil får du skæredata – første gang – hver gang.

Et trygt samarbejde

Skræmmer historier om mislykkede softwareinvesteringer dig? Få fornyet din tryghed med os som din samarbejdspartner.

Vi ved, at det er en stor beslutning at investere i et nyt CAM-system. Vi forstår betænkelighederne.

Så vi stiller softwaren til rådighed, indtil den er implementeret i jeres virksomhed.

Vores erfarne team af serviceteknikere tager hånd om installationen.

Du får tilknyttet en koordinator til løbende at følge op på, om du er tilfreds med implementeringsfasen – og vi reagerer hurtigt på eventuelle opståede udfordringer eller problemer.

Vil du høre mere om vores implementering? Eller kunne du tænke dig en snak med en reference, der kan fortælle om samarbejdet med CADSYS?

Så kontakt os på +45 7020 3572.

“Vi har fået markante konkurrencefordele, ved at skifte vores CAM-system ud til fordel for SolidCAM og iMachining, og så har vi endeligt fået en løsning, der kan programmere vores 9 aksede drejebænk fra Doosan.”

Morten Gade,
Direktør, Dansk Maskinindustri A/S

Vi er SolidCAM-eksperter

Udvikling og vedligeholdelse af postprocessorer

Vi har egne eksperter med mere end 10 års erfaring, der kan udvikle og indkøre postprocessorer hos jer. Med vores erfaring får I lige netop den CAM-løsning, som passer til jer. Så I opnår større effektivitet og nye konkurrencefordele for jeres virksomhed.

Uddannelse i SolidCAM

Vi kan uddanne jer til superbrugere af softwaren, der løser jeres opgaver hurtigt og fejlfrit. Sådan opnår I suveræne resultater og fleksibilitet i jeres produktion.

Support i SolidCAM

Vores mål er at give markedets bedste service og support, for vi ved, hvor vigtigt det er, at din arbejdsdag forløber effektivt og problemfrit.

Book et møde eller en produktfremvisning via kontaktformularen – lad os tage en uforpligtende snak om den bedst mulige løsning for din virksomhed.

Derudover tilbyder vi:

Konsulentopgaver efter behov

  • Programmering af emner
  • Integration med andre softwareløsninger
  • Opsætning af værktøjsbibliotek

Rådgivning indenfor procesoptimering

  • Produktioner
  • Værktøj- og maskinvalg

Om CADSYS

Vi giver dig personlig rådgivning ud fra dine behov – og tilbyder dig markedets bedste service og løsninger. Det er vores garanti til dig.

Lad os hjælpe dig. Vi er til for dig.

Om du ønsker et møde, en demonstration, benchmark eller prøvelicens, så vil vi elske at hjælpe dig!

Hos CADSYS brænder vi for din succes.

Vi ønsker at rådgive dig til den bedst mulige løsning. Din tid er vigtig – og at du kan løse dine opgaver hurtigt, effektivt og fejlfrit.

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.