SolidCAM

SolidCAM

Brugervenlige løsninger fra 2 til 21 akser. Om du ønsker en løsning til din CNC fræser eller komplekse multitasking bearbejdningscenter, så har vi en CAM løsning.

CAM løsning

Hos CADSYS er vi eksperter i at installere og uddanne jeres brugere i at øge effektiviteten og fleksibiliteten i din produktion.

Vi har egne eksperter, der kan udvikle og indkøre postprocessorer hos jer, og vi er førende i bla. dynamisk fræsning og avancerede mill/turn løsninger.

CAM program

Hvad er vigtigt når du skal vælge dit næste CAM program

Skræmmer historier om mislykkede software investeringer dig?

Få fornyet din tryghed med os som din samarbejdspartner.

Vi har ansat en koordinator til løbende at følge op på om du er tilfreds med implementeringsfasen, så vi kan nå at reagere hurtigt på opståede udfordringer eller problemer.

Vil du høre mere om vores implementering, eller ønsker du at tale med en reference der kan fortælle hvordan det er at samarbejde med CADSYS.

Så kontakt os på +45 70203572 allerede i dag.

CAM software

SolidCAM er en softwaren der giver jeres virksomhed konkurrence fordele.

Hos Cadsys ved vi at forskellige virksomheder har forskellige behov. Lever jeres produktion ikke op til jeres ambitioner, føler i jer begrænset af jeres CAM-softwares muligheder eller er brugerfladen på jeres CAM-software for avanceret og uigennemskuelig?

Så har i måske ikke det CAM-program som passer bedst til jeres virksomhed.

Hos Cadsys har vi siden 2007 leveret vejledning og løsninger inden for SolidCAM software. I samarbejde bygger vi en software løsning som understøtter jeres virksomhed også i fremtiden.

Vi ved at det er en stor beslutning at investere i et nyt CAM-system, og vi forstår betænkelighederne, og har også hørt om fejlslagne investeringer, som er løbet af sporet. Så vi stiller softwaren til rådighed indtil projektet er implementeret i jeres virksomhed.

iMachining – the Revolution in CNC Machining

Vil du være spåntagnings ekspert er iMachining vejen frem programmet giver dig optimering af dine rutiner og op til 70% tidsbesparelser.

SolidCAM’s eksklusive og patenterede iMachining modul, er en intelligent dynamisk fræseteknologi, der skaber betydeligt hurtigere og sikre CNC-programmer, samtidig med at værktøjets levetid maksimeres. iMachinings funktioner og algoritmer giver dig cyklustidsbesparelser og værktøjslevetid forlænges, samtidig med at du får skæredata, første gang, hver gang.

Vi er SolidCAM Eksperter

Hos CADSYS har vi ansat eksperter med bred faglig viden inden for CAM-software, som kan rådgive jer hele vejen gennem beslutningsfasen og implementeringen af SolidCAM-løsningen.

Vi har mere end ti års erfaring indenfor udvikling og implementering af postprocessorer, som sikrer at i får lige netop den CAM-løsning, som passer til jeres produktion. Dermed bidrages der til øget effektivitet og konkurrence fordele for jeres virksomhed.

Hos CADSYS ved vi at forskellige virksomheder har forskellige behov. Vi ønsker at I skal have succes, og vi ønsker at hjælpe jer, så jeres produktion aldrig skal begrænses af jeres CAM-softwares evner.

CADSYS udbyder SolidCAM som kan løse opgaver op til 22 akser, og vi er førende indenfor bla. Dynamisk fræsning og avancerede mill/turn løsninger.

Vi bestræber os på at levere effektive, brugervenlige og sikre løsninger, som gør jeres virksomhed konkurrencedygtig.

Med en CAM-softwareløsning fra CADSYS, kan jeres fræsningstid eksempelvis nedbringes med op til 70%, og samt forlænges levetiden på jeres skærende værktøjer.

Vi ønsker at I skal være eksperter på jeres produktionsområde, og ikke på softwareområdet. Vi tilbyder derfor udelukkende brugervenlige og let tilgængelige softwareløsninger.

Heriblandt tilbyder vi et software program med dansk brugerflade, fordi vi ikke ønsker at jeres fokus skal være på sprogbarrierer, men på at skabe vækst for jeres virksomhed.

Lad derfor os være eksperter på software, og I få endnu mere overskud til at skabe en effektiv produktion i jeres virksomhed.

Vi har fået markante konkurrence fordele, ved at skifte vores CAM system ud til fordel for SolidCAM og iMachinin g. og så har vi endeligt fået en løsning der kan programmere vores 9 aksede drejebænk fra Doosan. Se Dansk Maskinindustri succés historie

Morten Gade,
Direktør, Dansk Maskinindustri A/S

Lad CADSYS hjælpe dig

Vi har, ud over vores erfarne serviceteknikere, ansat koordinatorer, som skal følge jer i implementeringsfasen, og dermed sikre at vi kan reagere hurtigt på opståede problemer og udfordringer. Dermed søger vi at skabe tryghed for vores kunder.

Hos Cadsys sætter vi en ære i at skræddersy løsninger til vores kunder. Dette gælder også når det kommer til finansiering.

Hos Cadsys tilbyder vi flere forskellige former for finansieringsløsninger for vores produkter, så vores kunder kan få den hurtigst mulige return of Investment.

Læs mere om vores enkelte løsninger her på siden, eller udfyld nedenstående kontaktformular, for ar booke et møde eller en fremvisning af vores produkter, og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi skaber den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.

Om CADSYS

CADSYS er en uafhængig software og hardware leverandør, der fokuserer på god rådgivning og service i verdensklasse.

Lad os hjælpe dig. Vi er til for dig.

Om du ønsker et møde, demonstration, benchmark eller prøvelicens, så vil vi elske og hjælpe dig!

Hos CADSYS brænder vi for vores kunders succes, for hvis du har succes, har vi en glad og loyal kunde.

Vi ønsker at rådgive dig til den bedst mulige løsning for dig, for vi ved at din tid er vigtig for, at du kan løse dine opgaver til tiden og uden fejl!

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak, om dine udfordringer.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en ekspert.

"*" indikerer påkrævede felter

*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.