SolidCAM til skoler og uddannelsesinstitutioner

SolidCAM til skoler og uddannelsesinstitutioner

Få SolidCAM-licenser, værktøjer, uddannelse og support til at uddanne dine studerende inden for den bedste CAM på markedet – og forbered dem på deres fremtid i fremstillingsindustrien.

Vi tilbyder en omfattende SolidCAM-løsning til skoler

 • 50+ fuldt åbne SolidCAM-licenser til drejning og fræsning HELT gratis.* Udnyt alle funktioner og features.
 • Det bedste CAM-program på markedet, som er integreret i både i SOLIDWORKS og Inventor.
 • Fuld database af postprocessorer indkørt hos skolen af vores tekniker gratis.
 • Online certificeringsprogram til både lærer og elever, så den nyeste viden altid er tilgængelig.
 • Årlige kurser af lærerstaben, så de altid er opdateret i nyheder og undervisningsmateriale.
 • Vores licenser kan styres af skolen og må uddeles til elever til hjemmebrug sammen med SOLIDWORKS/Inventor. Skolen forbeholder sig retten til at bruge denne mulighed.

  * Gratis, så længe 1 lærer og mindst 10 elever gennemfører en online-certificering én gang om året for at holde sig opdateret på den nyeste teknologi. Det tager ca. 2 timer.

Giv dine studerende de bedste kort på hånden i industrien

Vi tilbyder alt, hvad du har brug for til at lære dine studerende de mest efterspurgte færdigheder – og sikre, at de får og skaber succes i produktionen.

Praktiske færdigheder til den virkelige verden..

SolidCAM for Education giver de studerende praktisk erfaring med at bruge avanceret CAM-software, der er bygget til CAD, og forbereder dem til at leve op til kravene i fremstillingsindustrien – og mere til. Ved at mestre SolidCAM får de studerende efterspurgte evner, som er i søgelyset hos arbejdsgivere. Den praktiske viden sikrer, at de er jobparate og konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet.

… og papir på deres evner

De studerende har mulighed for at opnå SolidCAM-certificeringer, som dokumenterer deres ekspertise inden for CAM-programmering. Certificeringerne er bredt anerkendt af fagfolk i branchen og udmærker de studerende på deres CV. Det giver ikke kun større troværdighed, men giver dem også en konkurrencemæssig fordel, når de søger job, og kan fremvise deres brancherelevante færdigheder på papir.

Som lærer får du adgang til alle de værktøjer, den uddannelse og den support, du har brug for til at levere undervisning af høj kvalitet, forbedre de studerendes udbytte og sikre, at de får de færdigheder, de har brug for.

Men – hvorfor SolidCAM?

De 5 bedste grunde til, at SolidCAM er et godt match for dine studerende.

 • Hurtigt at lære og nemt at bruge
 • Bygget til CAD – SOLIDWORKS og Inventor
 • Effektive CNC-bearbejdningsprogrammer
 • Stærk funktionalitet til enkle og komplekse setups
 • Unikke fordele med iMachining-teknologien

Men vi kan nævne mange flere.

Vi er her for at hjælpe dig

Vi sørger for, at du får en god start med SolidCAM – og at du har adgang til alle de tilgængelige værktøjer, uddannelse og support, som du har brug for til både lærere og studerende.

Vores team er eksperter med omfattende viden om CAM-software. Vi kan rådgive og hjælpe dig hele vejen gennem beslutningsfasen og implementeringen af SolidCAM.

Om CADSYS

Med mange års praktisk erfaring i CAM-branchen, står vi klar med en enestående ekspertise, som du kan trække på til at tilbyde dine studerende den bedste undervisning og træning i at bruge CAM.

Lad os hjælpe dig. Vi er til for dig.

Er du nysgerrig på SolidCAM-løsningen til skoler og uddannelsesinstitutioner? Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig – og dine elever?

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om dine behov.

"*" indikerer påkrævede felter

*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.