3D print

Additive Manufactoring

made unmistakeble

Hos CADSYS har vi fokus på intuitive løsninger til Additiv manufactoring og 3D Print.

Vi har løsninger til den professionelle bruger, der ønsker at printe i tekniske materialer som PEEK, Ultem og CARBON.

Og brugervenlige 3D printere til begyndere, skoler og institutioner.

Lad os hjælpe dig med at løse dine udfordringer.

Kontakt os allerede idag på +45 70203572

3d print billede
roboze printere er stabile og driftsikre

Roboze

Roboze er til dig der leder du efter en kvalitets 3D printer med høj præcision.

dette er en Sindoh, 3D printer der forhandles af CADSYS

Sindoh

En plug ´n´ play – 3D printer perfekt til begyndere, hobbyfolk, skoler og institutioner.

BCN3D

3d printere til industrien, i høj kvalitet, til dig der vil lave high-end prototyper.

dette er en S1 SLS 3D printer fra Sintratec

Sintratec

Desktop SLS 3d printere, i høj kvalitet, til dig der vil lave high-end prototyper.

Rize

Rize leverer som den eneste i verden en hybrid print teknologi, der kombinerer den velkendte FDM med inkjet.

VShaper

VSHAPER printerne har stor diversitet I materialer, og kan printe med materialer fra de helt gængse til plast eller kulfiber fyldt nylon, PEEK, Polycarbonat og mange flere.

Massivit 3D

Programmering af 3D print skal være nemt, derfor har alle vores leverandører deres egne software pakker, der kan hjælpe dig med hurtigt og effektiv og starte dit 3D print.

WIIBOOX

Cadsys er forhandler af WIIBOOX, der producerer 3D printere med en lang række anvendelsesmuligheder, lige fra FDM, Mad, SLA, SLM til 3d scannere.

Software tl programmering af 3d print

3D print software

Programmering af 3D print skal være nemt, derfor har alle vores leverandører deres egne software pakker, der kan hjælpe dig med hurtigt og effektiv og starte dit 3D print.

indsugning til formel1 bil lavet i carbon pa

Filament

Tekniske polymerer til din opgave.

Se vores store udvalg af tekniske plast materialer.

3D løsninger med høj præcision

Ønsker du også at se dine produkter komme til live inden de går i fuld produktion? Vil du være i stand til at rette prototyper til og sikre fuld kvalitet? Har du interesse for at skabe modeller og emner, men ved ikke hvordan du skal forbedre dem og prøve dem i praksis, eller er du i skolesystemet og skal undervise elever i 3D-design?

Så kan en 3D printer fra Cadsys måske være noget for dig.

Hos Cadsys forhandler vi flere forskellige kvalitetsmærker af 3D printere. Alle med forskellige kvaliteter, som sikrer at vi har produkter til at tilfredsstille såvel den professionelle ingeniør som skoleklassen.

Vi har mere end 10 års erfaring med forhandling af CAD og CAM- software, men fornemmede et behov blandt vores kunder, for at kunne producere prototyper og emner som kunne erstatte metal og aluminium, hvorfor vi i januar 2018 startede salget af 3D-printere.

Cadsys forhandler i øjeblikket 3 mærker af kvalitets 3D-printere

Roboze, som udmærker sig på sin præcision og brugervenlighed, hvilket gør mærket passende for både nybegyndere og professionelle. Sindoh er mærket som sikrer en printer der gør det umuligt at lave fejl, hvorfor mærket egner sig særdeles godt til skoler og nybegyndere. Afslutningsvis forhandler vi mærket Sintratec, som er et mærke af absolut topklasse og er førende på markedet for 3D print. Disse printere gør det muligt at lege med teknologi og materialevalg, og er derfor absolut genialt for den professionelle bruger.

Vi ved at der er store krav til materialerne i 3D-print, hvorfor vi sælger høj-kvalitetsfilamenter til alle vores printere. Vi sælger blandt andet Carbon, Ultem og PEEK filamenter, men vi forhandler også gængse plastfilamenter.

Vores brede udvalg af løsninger garanterer at vi har netop den 3D-printer, som passer til dit behov, uanset om du ønsker at lave avancerede prototyper i eksotisk materiale, eller om du ønsker at lave 3D-print på hobbyplan.
Hos Cadsys ved vi at det er vigtigt at følge med udviklingen, og vi tror på at 3D-print er vejen til effektiv test af produkters funktionalitet inden de går i produktion. Vi er også bevidste om at der er efterspørgsel på at skabe emner, som kan erstatte metal og aluminium, men stadig holde funktionaliteten. Vi ønsker at vores kunder skal have succes med vores produkter, og vi yder altid kompetent vejledning både før under og efter køb af vores 3D-printere.

Har vi vækket din interesse, men har du stadig lyst til at vide mere?

Kig i vores produktkatalog, og læs om dine muligheder for 3D-printløsninger, eller udfyld kontaktformularen nedenfor, og lad os få en uforpligtende snak om dine behov. Vi står altid klar med kompetent og kyndig vejledning for at du få den bedt mulige løsning for dig.

Lad os hjælpe dig

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en ekspert.

Vi er til for dig!

Om du ønsker et møde, demonstration, benchmark eller prøvelicens, så vil vi elske at hjælpe dig!.

 

Hos CADSYS brænder vi for vores kunders succes, for hvis du har succes, har vi en glad og loyal kunde.

Vi ønsker at rådgive dig til den bedst mulige løsning for dig, for vi ved din tid er vigtig for, at du kan løse dine opgaver til tiden og uden fejl.

Udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende snak om dine udfordringer.