CADSYS præsenterer high-end og high-precission 3D-printere fra Roboze

Presseinformation                                                                                                 Terndrup 9/1-2018

 

CADSYS, der er leverandør af software til fremstillingsindustrien, præsenterer nyt produktprogram fra Italienske Roboze,  der leverer high-end 3D printere der bla. kan printe i plasttyperne PEEK , der er næsten lige så stærkt som metal, og Carbon PA.

”Det er et helt natuligt skridt for os at udvikle os i denne retning, da vores softwarepakker på kryds og tværs allerede understøtter 3D-print, samtidigt med at 3D print i højere og højere grad anvendes i produktionen” udtaler Ricco Busk, adm. Direktør for CADSYS ApS.

Roboze’s 3D printere adskiller sig ved at være 100% mekaniske og have en meget højpræcision, der blandt andet betyder en meget høj gentagelses præcision. Ud over at kunne anvende gængse 3D filament typer, understøtter Roboze printerne adskiller teknikske materialetyper, som kan anvendes til produktion af bla. emner til motorsports industrien, luftfart og forsvarsindustrien, Elektronik og selvfølgelig i særdeleshed fremstillingsindustrien, hvor blandt andet der er et stigende behov for komplekse opspændings værktøjer, der vil være langt billigere at fremstille ved Additive manufactoring.

”Det er en del af vores fortsatte vækst strategi, at understøtte vores kunders behov for innovative løsninger der kan give dem målbare succés på vores kunders bundlinie, samarbejdet med Roboze er første skridt på vejen i en serie af innovative 3D-print løsninger der lanceres i løbet af 1. kvartal” afslutter Ricco Busk fra CADSYS.

”Vi er glade for at have styrket vores Skandinaviske kanal på et strategisk plan. Vi påbegynder nu en ny æra ved at bringe vores teknologi tættere på kunderne i skandinavien. De vil nu kunne få adgang til teste vores teknologi og teknologipolymerer og modtage emner få timer og få kilometer fra deres virksomheder. ” konkluderer Alessio Lorusso, Roboze CEO & Grundlægger.

Roboze har 3 typer printere i deres produktprogram

  • Roboze ONE, der understøtter 10 forskellige materialetyper bla. CARBON PA , ABS-ESD, Flex TPE mfl.
  • Roboze +400, der kan printe I højtemperatur materialer blandt andet PEEK, Ultem mfl.
  • Roboze ARGO +500, varm rums printer, der kan printe med 550 graders temperatur i opvarmet kammer med en print volume på 0,5 kubikmeter

 

For yderligere information kontakt direktør Ricco Busk, 70203572 eller rb@cadsys.dk

Om Roboze:

Roboze er baseret i Bari Italien, og er en innovativ 3D-Printer udvikler, der designer og fremstiller den næste generation af avancerede FFF 3D-printløsninger til additive Manufactoring. Virksomhedens unikke bæltefrie 3D-printteknologi gør det muligt at producere højkvalitetsdele i 13 forskellige avancerede technopolymerer til ekstreme mekaniske funktioner og materialer der kan erstatte metal.

Om CADSYS:

CADSYS Scandinavia ApS er et danskbaseret firma med 2 kontorer i Danmark og 1 i Sverige. I mere end 10 år har de været dedikeret til at levere fremstillingssoftwareløsninger til de skandinaviske markeder med et højt og dedikeret fokus på kundernes ROI. CADSYS leverer løsninger til nogle af de største kunder i skandinavien, men har fremstillingsløsninger til alle typer kunder. Blandt CADSYS produkter finder du SolidCAM, Esprit, iMachining og SpaceClaim.

CADSYS præsenterer high-end og high-precission 3D-printere fra Roboze

Presseinformation                                                                                                 Terndrup 9/1-2018

 

CADSYS, der er leverandør af software til fremstillingsindustrien, præsenterer nyt produktprogram fra Italienske Roboze,  der leverer high-end 3D printere der bla. kan printe i plasttyperne PEEK , der er næsten lige så stærkt som metal, og Carbon PA.

”Det er et helt natuligt skridt for os at udvikle os i denne retning, da vores softwarepakker på kryds og tværs allerede understøtter 3D-print, samtidigt med at 3D print i højere og højere grad anvendes i produktionen” udtaler Ricco Busk, adm. Direktør for CADSYS ApS.

Roboze’s 3D printere adskiller sig ved at være 100% mekaniske og have en meget højpræcision, der blandt andet betyder en meget høj gentagelses præcision. Ud over at kunne anvende gængse 3D filament typer, understøtter Roboze printerne adskiller teknikske materialetyper, som kan anvendes til produktion af bla. emner til motorsports industrien, luftfart og forsvarsindustrien, Elektronik og selvfølgelig i særdeleshed fremstillingsindustrien, hvor blandt andet der er et stigende behov for komplekse opspændings værktøjer, der vil være langt billigere at fremstille ved Additive manufactoring.

”Det er en del af vores fortsatte vækst strategi, at understøtte vores kunders behov for innovative løsninger der kan give dem målbare succés på vores kunders bundlinie, samarbejdet med Roboze er første skridt på vejen i en serie af innovative 3D-print løsninger der lanceres i løbet af 1. kvartal” afslutter Ricco Busk fra CADSYS.

”Vi er glade for at have styrket vores Skandinaviske kanal på et strategisk plan. Vi påbegynder nu en ny æra ved at bringe vores teknologi tættere på kunderne i skandinavien. De vil nu kunne få adgang til teste vores teknologi og teknologipolymerer og modtage emner få timer og få kilometer fra deres virksomheder. ” konkluderer Alessio Lorusso, Roboze CEO & Grundlægger.

Roboze har 3 typer printere i deres produktprogram

  • Roboze ONE, der understøtter 10 forskellige materialetyper bla. CARBON PA , ABS-ESD, Flex TPE mfl.
  • Roboze +400, der kan printe I højtemperatur materialer blandt andet PEEK, Ultem mfl.
  • Roboze ARGO +500, varm rums printer, der kan printe med 550 graders temperatur i opvarmet kammer med en print volume på 0,5 kubikmeter

 

For yderligere information kontakt direktør Ricco Busk, 70203572 eller rb@cadsys.dk

Om Roboze:

Roboze er baseret i Bari Italien, og er en innovativ 3D-Printer udvikler, der designer og fremstiller den næste generation af avancerede FFF 3D-printløsninger til additive Manufactoring. Virksomhedens unikke bæltefrie 3D-printteknologi gør det muligt at producere højkvalitetsdele i 13 forskellige avancerede technopolymerer til ekstreme mekaniske funktioner og materialer der kan erstatte metal.

Om CADSYS:

CADSYS Scandinavia ApS er et danskbaseret firma med 2 kontorer i Danmark og 1 i Sverige. I mere end 10 år har de været dedikeret til at levere fremstillingssoftwareløsninger til de skandinaviske markeder med et højt og dedikeret fokus på kundernes ROI. CADSYS leverer løsninger til nogle af de største kunder i skandinavien, men har fremstillingsløsninger til alle typer kunder. Blandt CADSYS produkter finder du SolidCAM, Esprit, iMachining og SpaceClaim.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk